Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cu ocazia conferinței de presă online organizate pe 12 mai, Kögel a prezentat și duba izolată Box NOVUM, din panouri PurFerro fără CFC, cu spumă specială de izolare din polimeri, și cu strat protector din oțel acoperit cu film tare din PVC, are 6.800 kg în versiunea standard, deci permite o sarcină utilă mare, și poate primi numeroase opționale, în funcție de cerințele de transport de mărfuri sensibile ale fiecărui client. Modelul prezentat cu ocazia evenimentului online de lansare, de exemplu, are șine de ancorare complet încastrate, podea dublă cu șine de ghidare și 23 de bare de încărcare, fiecare cu capacitate de 1 t, pentru încărcarea a încă 33 de europaleți și ajustarea înălțimii celei de-a doua podele în funcție de tipul transportului.

Șasiul robust, ce folosește sistemul modular Kögel, se pretează la orice tip de marfă și de stivuitor, datorită ansamblurilor și componentelor sale rezistente la uzură și cadrului spate ranforsat din dotarea standard.

Pereții și acoperișul izolate sunt produse de Kögel și garantează protecție foarte bună față de temperaturile exterioare, iar luminile laterale, indicatorii suplimentari luminoși și luminile de frână din partea din spate-sus sporesc siguranța în trafic. Pentru încărcare mai ușoară, noul Box are și nouă șiruri de LED-uri la interior, pentru iluminare optimă a platformei de încărcare și prevenirea deteriorării mărfurilor.

Și Box NOVUM poate fi echipat cu noua axă KTA NOVUM, lansată cu ocazia aceluiași eveniment online.

Semiremorca are standard certificat de ancorare a produselor DIN EN 12642 Code XL as standard.