Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Jungheinrich Romania ofera garantie extinsa de 5 ani la bateriile litiu-ion si prima revizie gratuita la achizitionarea oricarui stivuitor electric cu contragreutate EFG, in perioada 1 iulie-31 august 2020. 
Echipamentele sunt foarte manevrabile si dispun de motoare trifazice de ultima generatie, asigurand eficienta maxima prin conceptul PureEnergy. 
Timpii de incarcare sunt rapizi, iar durata de viata extrem de indelungata transforma bateriile Li-Ion in cea mai eficienta sursa de energie pe termen lung.
In plus, clientii care opteaza pentru schimbarea unui stivuitor diesel, GPL sau electric cu baterie plumb-acid din flota cu noul Jungheinrich EFG primesc o prima individuala de schimb.

Seria a 6-a de stivuitoare electrice cu contragreutate EFG acopera inclusiv gama de aplicatii intre 6 si 9 t si include nu mai putin de 14 modele, cel mai mare fiind EFG 590. Acesta din urma poate avea centrul de greutate la 600 sau 900 mm si este recomandat pentru operatiuni grele de interior/exterior din sectoare precum productia de materiale de constructii, bauturi sau alte aplicatii industriale. Practic, utilajele seriei EFG penetreaza acum sectoare de activitate destinate in trecut in exclusivitate versiunilor cu motoare cu ardere interna.

In functie de necesitate, se poate opta pentru versiunea standard sau cea compacta (K), ultima fiind destinata operarii in spatii inguste. Modelul standard, pe de alta parte, asigura confort maxim la operare, indiferent de denivelarile de la nivelul solului. Plafonul de sticla este inclus in configuratia de baza indiferent de versiune, pentru a oferi vizibilitate optima la manevrarea incarcaturii la inaltime. Cabina este echipata cu sistem de aer conditionat, iar scaunul operatorului este ergonomic si confortabil.
EFG seria a 6-a sunt disponibile atat cu baterie li-ion de 1.250 Ah, cat si cu 4 baterii traditionale pe plumb-acid (1.240 sau 1.376 Ah pentru versiunea K si 1.395 sau 1.548 Ah pentru versiunea standard). Gratie sistemului inteligent de propulsie, cu doua motoare asincrone pentru deplasare si doua motoare sincrone pentru sistemul de ridicare, noul echipament furnizeaza maximum de putere cu un consum minim de energie. Pachetul de service drive&liftPLUS este oferit in standard, iar optional se pot alege sistemele de asistenta zoneCONTROL si addedVIEW, ultimul oferit o imagine 360 de grade de jur imprejurul echipamentului.