Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde Material Handling a lansat un nou sistem de pozitionare a furcilor – View – care permite o vizibilitate excelenta pentru operator in timp ce lucreaza la raft, prevenind efectiv deteriorarea marfurilor, dar si a spatiului de depozitare sau a echipamentului.
View este disponibil pentru toate stivuitoarele electrice si a celor cu motoare cu ardere interna, din gamele cuprinse intre 1,2 si 5 t.
 

Sistemele de pozitionare a furcilor au devenit indispensabile in multe industrii, acolo unde este necesara o precizie milimetrica in depozitarea marfurilor si un timp rapid de lucru.
„Obiectivul nostru este de a spori vizibilitatea operatorului, a-i face munca mai usoara si mai sigura. In urma cercetarilor facute, am ajuns la concluzia ca mai multe zone mai mici de vizibilitate sunt mai bune decat doar cateva mai mari“, a explicat Frank Bergmann, director de produs stivuitoare cu contragreutate in cadrul Linde Material Handling.
Astfel, cilindrul lateral a fost amplasat intr-o pozitie mai ridicata, iar cilindrii pentru ajustarea pozitiei furcilor, in mijloc. In acest fel au fost obtinute mai multe „ferestre“. Placile din tabla taiata si utilizarea tuburilor in loc de furtunuri contribuie, de asemenea, la oferirea unei vizibilitati mai bune asupra bratelor furcii. In plus, tuburile sunt mai rezistente la coliziune si asigura disponibilitate crescuta a echipamentului.

Grupul KION – din care fac parte Linde Material Handling, Still si alti constructori europeni de echipamente de manipulat – a achizitionat un pachet minoritar de actiuni al producatorului chinez EP Equipment, tintind astfel sa-si diversifice oferta pe segmentul utilajelor oferite pentru aplicatii usoare de manipulat marfa. Parteneriatul dintre cele doua companii vizeaza dezvoltarea de produse in colaborare, care sa le faca mai competitive pe pietele pe care acestea activeaza.
 

„EP Equipment s-a dezvoltat sanatos atat pe piata din China, cat si la nivel global, vizand in special gama de baza a utilajelor de depozit, oferind un raport optim calitate-pret. Prin intrarea in acest parteneriat, grupul KION isi intareste pozitia pe segmentul echipamentelor electrice de depozit“, a declarat Quek Ching Pong, membru in consiliul de administratie KION si seful zonei Asia-Pacific.
EP Equipment a fost infiintata in 1999 si este prezenta in special in China si America de Nord. In 2017, compania a exportat peste 50.000 de utilaje. Piata de echipamente de manipulat din China a crescut in primele noua luni ale anului trecut cu 40% comparativ cu perioada similara din 2016.