Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Două propuneri ale Linde Material Handling au câștigat în cadrul sondajului pentru cititori „Materialfluss – Products Of The Year 2021”, realizat de revista germană Materialfluss: la categoria stivuitoare, stivuitorul automat cu catarg retractabil Linde R-MATIC a ocupat primul loc. Sistemul de autorizare a accesului „Linde Safety Guard: Door Control” a ajuns, de asemenea, în vârful podiumului, ocupând locul 1 la categoria Tehnologii de Identificare.

Stivuitorul automat cu catarg retractabil Linde R-MATIC este echipat cu un senzor de siguranță frontal integrat în șasiu care permite manevrarea pe culoare cu o lățime de doar 2,95 m. Este singurul stivuitor automatizat cu catarg retractabil din industrie care oferă o înălțime de ridicare de 11 m. O altă caracteristică unică este camera 3D auto-calibrată bazată pe o nouă generație de software, care permite determinarea și mai precisă a poziției de încărcare, permițând astfel detectarea mai rapidă a mărfurilor. Această caracteristică conduce la o economie de 15-20 de secunde pe fiecare operațiune de picking.

Noul modul „Door Control” al sistemului Linde Safety Guard este un  sistem inteligent de autorizare a accesului care oferă beneficii importante în prevenirea deteriorării coliziunilor ușilor și, pe de altă parte, reglementează intrarea în zone definite: de exemplu, stivuitoarele diesel nu au voie să circule în zonele sensibile de producție a alimentelor, iar stivuitoarele interioare sunt limitate să opereze doar la interior.

Funcția de comandă a ușii de acces în hală este sincronizată cu viteza de apropiere a stivuitoarelor, iar aceasta se deschide și se închide exact la momentul potrivit. Dacă nu există autorizație, viteza de deplasare este redusă și se emite un avertisment vizual.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc într-un format virtual, ca parte a conferinței „Materialfluss World 2021”, desfășurată în perioada 22-26 martie 2021.