Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Cresterea productivitati si sporirea eficientei reprezinta tinte setate cu mult inainte de inceputul fiecarui an pentru grupul din care face parte A&D Pharma, iar criza sanitara si economica provocata de COVID-19 nu a intrerupt aceste planuri. Asfel, Dr.Max Group va construi un nou depozit in Bucuresti, de peste 32.000 mp, cu un grad foarte mare de automatizare, dar si noi depozite regionale pana la finalul acestui an si in 2021 in zona de nord a tarii.
 
Compania isi va completa si isi va pregati infrastructura logistica la nivelul asteptarilor de business pe termen mediu si lung, atat prin cresterea numarului de farmacii proprii, cat si prin consolidarea business-ului cu farmaciile terte, dupa cum a mai marturisit Sorin David, Supply Chain Director A&D Pharma, in cadrul videoconferintei „Impactul COVID-19 in piata de distributie farmaceutica din Romania“, organizata de Tranzit si transmisa Live pe canalele online ale revistei noastre. https://www.youtube.com/watch?v=bcc8-HU7CA4&t=220s
 
In opinia sa, cel mai important factor in aceasta perioada a fost tocmai continuarea investitiilor. „Ne pozitionam intr-o alta realitate, una care va mai continua pentru ceva vreme de acum inainte. Ce putem vedea imediat urmare a acestei situatii este faptul ca sunt echipe cu care putem lucra exclusiv de acasa, ca putem fi mai flexibili in privinta programului unora dintre angajatii nostri prin munca la sediu si prin munca de acasa, respectiv ca putem fi mai eficienti in zona documentelor si ca majoritatea documentelor care inainte, in mod uzual, le aveam in forma tiparita pot circula exclusiv electronic. Ca in legatura cu viitoarele investitii, ne gandim aici la depozite, care pe langa spatiile de operare efectiva, zona de receptie, zona de depozitare, zona de impachetare, zona de livrare, au si spatiile administrative. Evident ca planurile Dr.Max in Romania sunt extrem de ambitioase, pornind de la un nou depozit in Bucuresti, pana la construirea altor depozite de tip regional in acest an si 2021 pe zona de nord a tarii, care sa completeze si sa pregateasca infrastructura logistica la nivelul asteptarilor de cifra de afaceri pe care Dr.Max o are in vedere pentru urmatorii 10-15 ani, atat prin cresterea numarului de farmacii proprii, cat si prin consolidarea business-ului cu farmaciile terte“, a mai spus Sorin David.