Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mega Image a închiriat un depozit cu o suprafață de 4.500 metri pătrați, cu zone de temperatură controlată și spații de birouri, în Chitila Logistics Hub, proiectul logistic dezvoltat în nord-vestul Capitalei de către Globalworth și Global Vision. Proiectul este dedicat comerțului online.

Comercializările offline au încă un viitor incert, în timp ce eCommerce-ul continuă să crească. În acest context, ne bucurăm să le urăm bun venit echipelor Mega Image în Chitila Logistics Hub, unde își vor desfășura activitățile eCommerce”, a declarat Mihai Zaharia, Director Investiții și Piețe de Capital al Globalworth.

Prima unitate de depozitare din Chitila Logistics Hub, cu o suprafață de 23.100 de metri pătrați, a fost livrată în vara lui 2020.

„Suntem onorați că Mega Image, un brand atât de puternic, ne-a ales pentru primul depozit din România destinat comerțului online, într-un context global care a accelerat acest trend al vânzărilor online. Pe lângă spațiile de depozitare, am asigurat construirea și amenajarea spațiilor frigorifice. Sunt anumite zone cu temperaturi de minus 25 de grade, în cadrul spațiului pregătit pentru chiriașul nostru”, a adăugat Șerban Juverdeanu, Head of Development al Global Vision.

Ultimele luni ne-au demonstrat că trebuie să ne adaptăm rapid și să găsim soluții concrete pentru cumpărăturile online, cu livrări acasă într-un timp foarte scurt și în siguranță. Cererea pentru cumpărăturile online a crescut semnificativ în această perioadă și am alocat investiții suplimentare pentru a accelera dezvoltarea noastră pe partea de eCommerce. Venim mai aproape de clienții noștri prin eficientizarea proceselor operaționale, eficientizare care a condus spre creșterea volumului comenzilor susținute de un nou depozit modern situat în apropierea Bucureștiului.”

Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte marketing, eCommerce, comunicare și sustenabilitate Mega Image.

Chitila Logistics Hub este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei și a Autostrăzii A1 București-Pitești. Parcul logistic este dezvoltat pe un teren de 13,7 hectare, iar investițiile sunt estimate la 35,4 milioane de euro. Dezvoltarea întregului proiect, a cărui suprafață totală se va ridica la 77.000 mp, se va derula până la finalul anului 2021 și va cuprinde mai multe etape de execuție. Proiectul Chitila Logistics Hub este dezvoltat de Globalworth în asociere cu Global Vision.

Chitila Logistics Hub

Mega Image extinde parteneriatul cu eMAG pentru cumparaturi online de produse alimentare si pentru casa livrate in maxim 60 de minute prin noua platforma online Tazz by eMAG. Pentru inceput, serviciul de livrare rapida acopera o zona din nordul Bucurestiului, precum si alte doua orase din tara, Timisoara si Cluj.
 
Pentru inceput, serviciul de livrare rapida acopera o zona din Bucuresti, situata in aria de acoperire a 23 de magazine Mega Image din zona de nord, precum si in alte doua orase din tara, Timisoara si Cluj.
 
Pentru lansarea unei comenzi, clientii pot accesa Tazz by eMAG fie din aplicatiile disponibile pentru Android si iOS, fie de pe www.tazz.ro, si pot alege din peste 900 de produse alimentare si pentru casa, precum si din 6 pachete create special pentru a scurta timpul de pregatire si de livrare. Fiecare comanda este preluata de cel mai apropiat magazin Mega Image aflat in program, in care echipe dedicate pregatesc cumparaturile. In acelasi timp, un curier este anuntat prin platforma si este trimis pentru livrare, care are loc in maxim o ora, iar plata se face online, prin card bancar sau cash la livrare.

„Intregul context actual ne provoaca sa ne adaptam, sa gasim solutii imediate care sa raspunda nevoilor clientilor nostri de a-si primi produsele aici si acum. Din ce in ce mai multi clienti au ales sa-si faca cumparaturile online si, pentru a-i deservi cat mai bine, venim cu o noua solutie de livrare rapida prin platforma Tazz by eMAG, aceasta colaborare reprezentand o extindere fireasca a parteneriatului nostru cu eMAG“, afirma Mircea Moga, CEO Mega Image. 
 
Unul dintre beneficiile folosirii platformei Tazz by eMAG il reprezinta livrarea produselor proaspete si in alte orase in afara Bucurestiului, pregatite pentru livrare direct in magazinele din proximitate. In acelasti timp, platforma Tazz by eMAG completeaza cumparaturile online care pot fi facute in supermarketul online Mega Image, direct pe www.mega-image.ro sau in marketplace-ul eMAG, pe www.emag.ro/supermarket