Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Menzies Distribution a recepționat primele sale camioane MAN TGX de nouă generație. Noile vehicule, în total 115, vor fi operaționale în flota națională Menzies din august 2021. Adam Purshall, director de flote și achiziții, Menzies Distribution Group, a declarat: „Este extrem de important să investim în cele mai noi tehnologii disponibile în ceea ce privește camioanele și sistemele avansate de siguranță și asistență pe care le oferă. Atât prin strategia noastră de creștere a afacerii, cât și prin programul nostru de înlocuire a flotei, ne străduim să operăm o flotă ecologică, sigură și prietenoasă cu conducătorii auto.”

Camioanele TGX de nouă generație sunt toate propulsate de cele mai noi motoare MAN Euro 6D D26, 470 CP cu 6 cilindri, 12,4 l, care nu numai că s-au dovedit a fi mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decât predecesoarele lor, dar sunt și mai ușoare, cu un impact pozitiv asupra costului total de proprietate (TCO) și performanței.

„Pentru a ne asigura că maximizăm productivitatea flotei și, în același timp, asigurăm un mediu de lucru sigur, am încorporat cea mai recentă tehnologie în ceea ce privește sistemele de camere și soluțiile telematice, în întreaga flotă, atât în ​​noile vehicule, cât și pe toate vehiculele existente, în parteneriat MAN Telematics și Microlise Fleet Management.” Toate noile vehicule au fost specificate cu cel mai recent pachet complet de eficiență (EL3) al MAN, care include MAN Efficient Cruise 3, MAN Efficient Roll, MAN Idle speed driving și oprirea motorului la ralanti.