Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Box Europe, aparatul prin intermediul caruia vor putea fi decontate pe viitor taxele de drum in Europa, a intrat in faza finala de testare la operatorul belgian de taxare Viapass. Cateva mii de dispozitive sunt testate de clientii DKV in intreaga Europa. In plus fata de datele tranzactiei, toate procesele asociate aparatului de bord, cum ar fi situatiile de urgenta sau asistenta pentru clienti, sunt controlate si testate. Compania de transport Vervoer Engelbosch este primul client din Belgia care primeste dispozitivele si va utiliza initial DKV Box Europe in vehiculele destinate traficului intern. „In curand vom avea un dispozitiv care poate acoperi un numar mare de tari, ceea ce reprezinta o veste foarte buna pentru companiile care opereaza transporturi zilnice, mai ales ca noi tari pot fi usor conectate”, spune directorul general Michel Engelbosch.
 

Taxa de drum din Belgia va fi prima inregistrata si decontata prin intermediul DKV Box Europe, din al patrulea trimestru al acestui an. Se preconizeaza ca taxa de drum din Germania va fi activata la inceputul lui 2019, fiind urmata de Austria, Franta, Spania, Portugalia, in primavara lui 2019. Imediat dupa aceasta, Italia va fi, de asemenea, conectata. Taxele pentru podurile Öresund si Storebaelt din Scandinavia vor fi decontate si ele cu ajutorul DKV Box Europe in 2019. „Ne dorim sa inlocuim treptat unitatile de bord deja montate in vehicule incepand cu al patrulea trimestru din 2019, pentru ca odata cu DKV Box Europe, pe termen mediu, utilizatorii vor avea nevoie de o singura unitate on-board pentru intreaga Europa”, spune Jürgen Steinmeyer, Director of Toll la DKV Euro Service. „Nu e nevoie sa inlocuiti DKV Box Europe pentru a putea deconta taxele suplimentare de drum.”
Clientii DKV se pot inregistra comod online pentru alte taxe de drum si le pot conecta prin configuratia de la distanta pe dispozitivul de taxare, indiferent de locul in care vehiculul se afla in Europa in momentul respectiv.