Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Recent, acestei companii, Hercules Transport, i s-a solicitat să transporte patru transformatoare de 110 t de la punctul de descărcare din port până la locul de instalare. Specificul acestui proiect a fost că pentru fiecare pas al transportului a trebuit folosită o anumită combinație de configurații diferite.

Pentru descărcarea de pe vas s-a utilizat un trailer modular cu 10 axe ModulMAX, datorită lipsei gărzii la sol. Pentru partea principală a traseului transformatoarele au fost încărcate pe un CombiMAX în configurație cu platformă joasă 3+5, care permite trecerea pe sub diverse tipuri de poduri și linii de electricitate. Iar pe ultimii kilometri încărcătura a fost mutată pe o combinație ModulMAX cu 10 axe, care să fie cât mai scurtă posibil, pentru a lua curbele strânse de pe traseu.

Hercules are în flotă numeroase trailere modulare Faymonville și de aceea poate face față unor proiecte atât de complexe.

Reamintim că ModulMAX include o serie de module care se pot combina, cu 2-6 linii de axe, pentru operațiuni off-road și on-road, echipate cu anvelope duble 215/75 R17.5″ și disponibile cu o lățime de bază de 3.000 mm, iar operatorul de transport are libertatea de a-l selecta pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor sale. Trailerele din această familie folosesc și tehnologia axei pendulare, în toate cele trei moduri, assist, trailer și autopropulsat, iar sistemul de direcție poate fi electronic sau mecanic. Pentru flexibilitate cât mai mare în operare, ModulMAX dispune de diverse opționale și accesorii, fiind ușor de adaptat în funcție de tipul transportului.

Iar sistemul modular CombiMAX cu platformă joasă de diverse tipuri permite o mare diversitate de combinații folosind componente standardizate, se pretează la sarcini utile de la 50 la 250 t și este foarte agil în manevrare.