Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din ţara noastră, susține participarea a trei români la cea mai mare cursă de off-road din lume pentru amatori, de circa 10.000 km, derulată pe traseul Budapesta-Bamako. Compania sprijină echipa UCaB pe tot parcursul traseului prin intermediul sistemului de monitorizare GPS, deosebit de util pentru o călătorie plină de provocări și riscuri multiple, ce țin de siguranță, terorism sau sănătate.

„Ne bucurăm să fim alături de echipa României în acest proiect impresionant, atât ca amploare, provocări, cât și în ceea ce privește valoarea caritabilă oferită. Le transmitem gânduri bune tuturor participanților, un traseu ușor și fără impedimente majore, iar pe ai noștri vă invităm să îi și urmărim pe tot parcursul călătoriei, prin intermediul sistemului GPS oferit de SafeFleet”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

Ediția din acest an a raliului Budapesta-Bamako numără 247 de echipe, din 45 de ţări participante şi 554 de oameni, fiind cea mai mare de până acum. Traseul a început din Budapesta, pe 21 octombrie, străbate o bună parte din Europa și traversează o zonă dificilă a Africii de Vest – Munții Atlas și Sahara, având ca destinație finală Freetown, capitala Sierra Leone, pe 8 noiembrie. Cursa va avea, așadar, o durată de două săptămâni, se întinde pe aproximativ 10.000 de km şi acoperă 10 state de pe două continente. Traseul parcurs de participanții României (UCaB), poate fi urmărit în timp real aici, prin intermediul soluției SafeFleet.

Echipa UCaB, formată din Mihai Lupu, Cosmin Savu și Grațian Mihăilescu, și-a propus sprijinirea unor comunități africane prin cunoștințe și resurse, într-o expediție care are ca scop o dublă misiune, medicală și educațională. În primul rând, intenția UCaB Team este de a aduce o mașină de intervenție dotată cu instrumentar și echipamentul necesar, ce va ajunge în sprijinul administrației spitalelor din Freetown. Apoi, vor fi activate centre tip smart library și hub-uri digitale, prin care partenerii UCaB (la nivel local și internațional) să faciliteze programe pe diferite teme, de la competențe digitale, alfabetizare digitală, cursuri de jurnalism comunitar, ateliere de fotografie, până la lucrul cu voluntari, managementul atragerii de resurse și punerea în valoare a potențialului comunităților partenere.