Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Audi da startul unei noi ere odata cu productia de serie de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unitati pe zi, primele motoare fabricate la Gyor vor fi folosite pentru a echipa modelul electric Audi e-tron, primul vehicul complet electric al brandului din Ingolstadt.
In prezent, in fabrica din Ungaria lucreaza 100 de angajati, intr-un singur tur, pana la finalul anului urmand sa li se alature inca 30 de persoane, in timp ce productia va fi operata in trei schimburi. Schimbarile in fabrica au fost realizate pe parcursul a numai un an, potrivit Audi, departamentele de dezvoltare si planificare a productiei avand o colaborare foarte activa alaturi de centrul de tehnologie al productiei pentru a dezvolta expertiza necesara.
 

Motoarele electrice sunt produse pe o suprafata de 8.500 m2, printr-un concept inovativ: asamblare modulara. Acest sistem permite mai multe cai ramificate si un proces de productie aplicat mult mai liber. Vehicule autonome, controlate printr-un sistem IT, vor transporta piese catre statiile de lucru. In paralel cu noua linie de fabricatie, Audi Hungaria a instalat trei bancuri de incercare pentru motoarele electrice, iar angajatii au beneficiat de o pregatire suplimentara in domeniul tehnologiei de productie a motoarelor electrice. Anul trecut, uzina din Gyor a produs 1.965.165 milioane de motoare (diesel si benzina). Unitatea furnizeaza zilnic 9.000 de motoare pentru 32 de facilitati de productie ale grupului Volkswagen.