Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault confirmă participarea la evenimentul IAA Mobility 2023, care se va desfășura în perioada 4-10 septembrie. Marca va avea un stand (B40) în hala A2 din cadrul IAA Summit de la Munchen, unde va găzdui ziua presei pe 4 septembrie și zilele comerciale până pe 8 septembrie.

În cadrul acestui eveniment, Renault va dezvălui în premieră mondială Noul Scenic E-Tech electric. Conferința de presă va avea loc la ora 10:50, ora României, pe 4 septembrie și va fi transmisă live.

Pe 5 septembrie, la standul Renault, va avea loc dezvăluirea Noului Grand Kangoo. În plus, față de standul principal, Renault va avea un al doilea stand numit “electro pop rnlt” în zona IAA Open Space, în Odeonsplatz. Astfel, publicul va putea vedea cele mai noi modele Renault, inclusiv Noul Scénic E-Tech electric, Noul Rafale, Noul Espace și Austral.

Programul Renault la IAA 2023:

Ziua presei

IAA Summit

4 septembrie

Renault stand în Hala 2

Dezvăluire Noul Scénic E-Tech electric și conferință de presă la 10:50 a.m., ora României (9:50 a.m. ora locală)

Zilele comerciale

IAA Summit

5-8 septembrie

Renault stand în Hala 2

5 septembrie: reveal Nou Grand Kangoo

Zilele publicului

IAA Open Space (acces liber)

R Live SongPop for Renault quiz interactive muzical – poate fi testat în toate vehiculele

R Live silent DJ set în fiecare zi la 2 pm / 4 pm / 6 pm

5-10 septembrie electro pop rnlt în Odeonsplatz

Aproximativ 30 de studenti de logistica, sustinuti de profesori si experti din industrie, au urmarit in timpul celor trei zile ale targului de logistica de transport de la Munchen modalitatile prin care pot fi imbunatatite procesele logistice prin automatizare, dar si care sunt cele mai promitatoare modele de afaceri.
Abordarile dezvoltate la targ au inclus un concept de platforma inovatoare pentru generarea de informatii valoroase de la date brute de-a lungul lantului de aprovizionare pana la utilizarea robotilor automati pentru livrarea pana la clientul final. In plus, au fost prezentate domeniile de aplicare a unor tehnologii pentru o mai mare siguranta a lanturilor de aprovizionare. Conceptul castigator de logistica de transport 2019 apartine unei echipe de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Augsburg, si ajuta la o mai buna utilizare a spatiului de incarcare prin optimizarea automatizata a acestuia.

Studentii Universitatii de Stiinte Aplicate din Augsburg, Universitatea Tehnica din Darmstadt si Universitatea Tehnica din München, precum si studentii internationali ai programului Erasmus au fost impartiti in mai multe grupuri, iar fiecare s-a ocupat independent de tema data. Ei au fost asistati de Fraport, Bosch, DAKOSY si DoKaSch, precum si de alti experti in logistica din randul celor 2.360 de expozanti de la targ. Ministerul Federal al Transporturilor si Infrastructurii Digitale a fost patronul acestui concept din 2019.