Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Jungheinrich a demarat o colaborare cu Neumaier, pentru a-si completa portofoliul de produse cu un tren remorcher.
Trenul remorcher industrial Neumaier reprezinta o combinatie intre componente standardizate de sasiu si sisteme proiectate individual pentru transportul marfurilor. Astfel, doua tipuri diferite de sasiu sunt disponibile pentru aplicatii de interior si de exterior, cu o capacitate maxima de incarcare de 3 t per vagon. In ceea ce priveste sistemele de transport, Neumaier a dezvoltat o gama variata de rame, in forma clasica „C” sau „E”, cu brate de furca reglabile, precum si sisteme complexe, ce permit transportul ansamblurilor de carucioare.
Toate componentele trenului remorcher sunt interconectate si functioneaza ca o singura masina.
„In calitate de furnizor de solutii, dorim sa le oferim clientilor cea mai buna combinatie. Cu Neumaier, avem acum un partener puternic pe industria de remorcare industriala, care se potriveste perfect filosofiei noastre de lucru”, a declarat Matthias Maurin, seful diviziei de utilaje de tractare in cadrul Jungheinrich AG.
Trenul remorcher va fi oferit la pachet cu tractorul electric Jungheinrich EZS, care are o capacitate totala de tractare de pana la 28 t.