Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Acestea au fost cumpărate de operatorul de logistică de produse alimentare Nor-log Thermo AS, sunt concepute pentru cerințele tehnice din zonă, iar 50 dintre ele se pretează la transport combinat și au design special pentru Scandinavia, cu spațiu lung pentru agregatul frigorific, astfel încât distribuția greutății pe axă să fie optimă inclusiv cu autotractor cu trei axe. Printre dotări se mai numără soluția Multitemp cu zone de încărcare împărțite, având fiecare altă temperatură, și podeaua dublă care permite încărcarea suplimentară a 33 de europaleți, deci un total de 66. În plus, Nor-log Thermo a mai solicitat un canal de apă (jgheab pentru pește), încastrată în podea, transversal în fața ușilor spate, care, având volum optimizat de colectare și evacuare centrală, permite eliminarea controlată a apei de scurgere și poate fi curățat ușor și rapid datorită trapelor integrate detașabile.

Nor-log Thermo AS este parte a Nor-log Group, este specializat în transport de alimente și acoperă întreaga Norvegie cu o rețea extinsă de terminale și o flotă de circa 500 de camioane și 350 de semiremorci frigorifice, alături de numeroși subcontractori. Compania a ales Krone deoarece reprezentanții săi consideră că vehiculele sale frigorifice sunt inovatoare și că sistemul de drenare a apei este cel mai bun de pe piață.

Noile Cool Liner vor fi transportate întâi 1.500 km pe calea ferată până la Oslo, apoi vor mai parcurge 500-1.000 km pe șosea până la destinație, unde vor ajunge toate până la final de iunie.