Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser construiește un nou depozit pentru logistică contractuală în Dettelbach. Compania de logistică intenționează să utilizeze hala, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 m2 și 15.000 de locuri pentru paleți în zona Würzburg, pentru servicii de logistică contractuală în sectoarele produselor industriale și alimentare. Potrivit companiei, acestea includ transportul, depozitarea și serviciile suplimentare specifice clienților, cum ar fi pregătirea comenzilor, ambalarea și construcția de vitrine. Pe lângă sală, în incinta acesteia se construiesc birouri și săli de instruire.

Depozitul este situat între autostrăzile A3 și A7, la intersecția Biebelrieder Dreieck, unde compania a achiziționat un fost teren industrial dezafectat. Dachser este deja reprezentată în zona Würzburg din 2001 cu centrul său logistic de 7.200 m2 din Kürnach. Aici, aproximativ 170 de angajați se ocupă de 574.200 de transporturi pe an, inclusiv pentru servicii din sectorul produselor industriale și alimentare.

Noua locație este programată să se deschidă în 2023 și va oferi până la 100 de locuri de muncă, precum și oportunități de formare profesională.