Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
2020 IVECO S-WAY TOUR! Asa se numeste initiativa IVECO prin care compania isi prezinta noul camion transportatorilor din Romania. Iar forta acestui tur sta in doua componente esentiale: reteaua brandului si noutatile aduse de Iveco S-WAY. Caravana va dura pana pe 20 iunie. 
Caravana Iveco va parcurge tot teritoriul Romaniei in urmatoarele trei luni si jumatate, pana aproape de finalul lunii iunie, cu 13 opriri in 12 judete, cu scopul de a fi mai aproape de transportatori, „sa intelegem mai bine necesitatile acestora intr-un mediu familiar: propria «casa»“. Targetul companiei nu vizeaza numai managerul sau proprietarul de flota, ci si componenta esentiala, soferul, de la care Iveco vrea sa extraga informatii privind necesitatile sau greutatile pe care le intampina zi de zi. „In schimb noi, IVECO impreuna cu partenerii nostri din retea vom face o prezentare tehnica a noutatilor aduse de noul camion dedicata in mod special proprietarilor si administratorilor de flota, apoi un walk-arround cu exemplificarea celor prezentate anterior , iar evenimentul se va incheia cu test drive“, arata Iveco Romania.

Citeste si: Iveco a livrat 5 vehicule propulsate cu biometan pentru Lidl, in Italia

IVECO S-WAY este un camion 100% conectat care deschide o noua era in domeniul asistentei proactive si predictive. Functiile avansate de conectivitate le permit soferilor sa mentina in permanenta contactul cu administratorii de flota, reprezentanta si specialistii companiei astfel incat sa nu fie niciodata singuri cand se afla pe drum. Acesta ofera, de asemenea, o gama complet noua de servicii inovatoare adaptate la cerintele clientilor si dezvoltate pentru a mentine functionalitatea autovehiculului pe drum, fiind deosebit de fiabile si sporind la maximum eficienta flotei. Noul camion ii ofera soferului un plus de confort in timpul conducerii si in timpul perioadelor de odihna datorita cabinei spatioase, confortabile, prevazute cu functii avansate si proiectate care satisfac toate cerintele. „Intr-o perioada in care operatorii de logistica si proprietarii de autovehicule se confrunta cu o concurenta din ce in ce mai acerba, IVECO S-WAY asigura o eficienta extraordinara a consumului de carburant si fiabilitate, precum si un cost total de proprietate scazut datorita tehnologiilor avansate si a serviciilor inovatoare“, mai spune compania.