Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Evenimentul de prezentare a noii game LCV a Renault a inclus și detalii despre modelul Trafic destinat transportului de persoane. Disponibile în două lungimi, noul Trafic Combi și noul SpaceClass vehiculele pot transporta până la nouă persoane, cu un spațiu de încărcare de până la 1,8 m³. Varianta cargo va fi disponibilă la finalul acestui an.

Cu peste două milioane de vehicule vândute în 40 de ani, Renault consolidează ADN-ul emblematicului său Trafic punând și mai mult accentul pe design, performanță și siguranță, începând cu versiunile dedicate transportului de pasageri. Noul Renault Trafic Combi, pentru transportul de pasageri și Noul Renault SpaceClass, pentru transportul clienților VIP devin mai elegante, cu un design mai expresiv, noi sisteme de asistență la condus și o gamă extinsă de motoare.“ – Jean-Baptiste Mauduit, Commercial Director Vans, Groupe Renault.

Noile Trafic Combi și SpaceClass se remarcă prin calandrul și capota motor, care au fost restilizate, conferind astfel un aspect mai impunător caroseriei. Semnătura luminoasă a farurilor în forma literei C, cu LED 100%, este modernizată, noile blocuri optice fiind unite printr-o linie cromată. O nouă nuanță, Carmine Red, este disponibilă în paleta de culori a gamei. Cele două variante încorporează noi jante din aliaj de 17”, cu aspect diamantat pentru cea superioară – SpaceClass, iar oglinzile electrice și protecțiile laterale sunt vopsite în culoarea caroseriei. Inserțiile cromate din jurul farurilor de ceață completează aspectul elegant.

Renault Trafic SpaceClass

Interiorul a fost complet reproiectat, Renault lăudându-se că, acum, Trafic are cea mai bună înălțime din segment, 935 mm. Capacitatea de stocare a cabinei este de până la 86 de litri și a fost optimizată cu o distribuție mai bună. Disponibile în două lungimi, noul Trafic Combi și noul SpaceClass pot transporta până la nouă persoane, cu un spațiu de încărcare de până la 1,8 m³.

Renault Trafic SpaceClass

În privința motorizării, vorbim de trei variante Blue dCi – de 110 CP, 150 CP și 170 CP, care sunt echipate cu tehnologia Stop & Start, gama fiind compatibilă cu noile reglementări stabilite de standardul Euro 6D FULL. Atât noul Combi Trafic cât și noul SpaceClass vor fi fabricate la uzina Renault din Sandouville, Franța. Anul trecut au fost fabricate 106.390 de unități Trafic.