Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul model Espace își va face debutul în această primăvară, oferind un spațiu mai mare față de predecesorul său având dimensiuni interioare mai compacte.

După ce a oficializat numele „Espace”, Renault, lider în domeniul mobilității electrice în Europa, a dezvăluit silueta viitorului său SUV cu 5 și 7 locuri. Imaginile sugerează un joc între lumină și întuneric, ceea ce indică un design exterior al noului Renault Espace și lungimea totală a acestuia.

Noul Espace are un design atletic, cu o siluetă frontală pronunțată. În vedere laterală, suprafața vitrată se întinde cât mai mult posibil spre partea din spate, contribuind la aspectul zvelt și la eleganța vehiculului. Spatele este subtil îmbunătățit de un spoiler aflat în partea din spate a vehiculului.

În pas cu vremurile, cea de-a șasea generație Espace prezintă proporții potrivite pentru a răspunde mai bine cerințelor actuale în schimbare. Mai compact cu 14 cm, oferă o lungime interioară de 2,48 m până la al treilea rând, puțin mai mult decât la generația actuală. Nu există nicio îndoială că noul Espace păstrează genetica de succes cu a predecesorilor săi, care l-a făcut atât de puternic, găzduind confortabil un număr de până la 7 pasageri în călătoriile lungi.