Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Numărul utilizatorilor Programului de Calcul al Încărcării pe Axă NoVAB 3.0, lansat de Nooteboom la începutul lui 2019, a crescut continuu, aplicația fiind consultată acum de sute de ori în fiecare zi. Una dintre primele companii care a apelat la ea a fost Ter Linden Transport, din Doetinchem (Olanda), care a fost implicată și în munca de cercetare desfășurată de Nooteboom pentru optimizarea programului.

Conducere Ter Linden Transport crede că Novab este o soluție practică și prietenoasă, ce poate fi utilizată oriunde, inclusiv pe alte platforme, și care a fost îmbunătățită semnificativ din punct de vedere grafic față de versiunea anterioară, Novab 2000.

Operatorul folosește informația oferită de această aplicație pentru a depune cereri de autorizații speciale, datorită faptului că ea permite calcularea exactă a încărcăturii pe axă și a distanței dintre axe. În plus, firma utilizează ecranul cu afișaj clar și sistemul de calcul pentru a-și instrui șoferii în legătură cu planul de încărcare, și ocazional apelează la această aplicație și pentru a face cotații de prețuri.

Și colaborarea cu departamentul de relații cu clienții al Nooteboom a fost foarte bună, mai ales în primele săptămâni de utilizare a aplicației, când apăreau foarte multe întrebări, dar și nevoi de optimizare, la care reprezentanții producătorului au răspuns rapid, astfel că toate funcțiile lucrează foarte bine și de ceva timp angajații firmei de transport nu au mai avut nevoie să sune la Nooteboom.

Ter Linden Transport are multe autotractoare cu șa de cuplare glisantă și ar dori să poată schimba și optimiza mai ușor poziția când se fac calculele, deci aceasta ar fi o posibilă îmbunătățire de adus aplicației, dar pe o scară de la 1 la 10 consideră că NoVAB 3.0 merită +8.

Pentru Nooteboom, Bauma a reprezentat intotdeauna locul ideal unde sa-si prezinte cele mai noi platforme pentru transport agabaritic, alaturi de vehicule care ilustreaza tendintele principale din industria constructiilor. Si in 2019, in perioada 8-14 aprilie, standul exterior al producatorului olandez va fi unul dintre cele mai atractive din cadrul expozitiei, gazduind, printre altele platforma joasa EURO-PX, cea mai mare dezvoltata vreodata, platforma semi-joasa Manoovr cu nisa pentru excavator si rampe ce pot sustine 80 t, speciala pentru transport de masini mari si grele, si vehiculul foarte compact Ballasttrailer, pentru companiile care folosesc macarale. Alaturi de acestea va fi prezentat in detaliu si noul program de calcul al incarcarii pe axe NoVAB 3.0, dar si Academia Nooteboom, care ofera programe speciale de training pentru soferii de transport agabaritic. In plus, pentru pasionatii de machete sunt disponibile cateva surprize la Nooteboom Shop, oferta fiind extinsa cu modele recent lansate. Iar pentru a oferi tuturor clientilor servicii optime producatorul va fi prezent la Bauma cu aproape intreaga echipa de vanzari si service.