Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 Logistic Parks si Nunner Logistics au semnat recent un nou contract de inchiriere pentru spatii de depozitare si birouri in parcul logistic P3 Bucharest A1.
„Am gasit in echipa Nunner un partener deschis si de incredere, cu principii si valori care s-au potrivit perfect cu cele ale echipei noastre. Nunner Logistics a inchiriat spatiu intr-una dintre noile noastre cladiri, un depozit de ultima generatie din parcul P3 Bucharest A1, care, prin locatie si specificatiile tehnice, este solutia ideala pentru companii din domeniul logistic“ a declarat Sinziana Pardhan, Managing Director P3 in Romania.

„Scopul nostru este sa extindem gama de servicii generale si sa dezvoltam cele mai competitive, fiabile si rapide servicii de transport LTL si FTL din si catre Romania. P3 Bucharest A1 ofera atat depozite Clasa A, cat si servicii de inalta calitate. Am apreciat profesionalismul si abordarea personala a echipei P3 si suntem siguri ca acesta este inceputul unei colaborari pe termen lung“, a completat Gerhard Gerl, director general la Nunner Logistics Romania.
Nunner Logistics este o companie cu sediul in Olanda, care, dupa integrarea cu succes a Lackner & Schwarz Romania in 2015, a achizitionat si GTI Logistics in 2017, ceea ce a dus la cresterea bazei de clienti si implicit la noi solutii pentru lantul de aprovizionare, de la transporturi de marfa multimodale pana la livrarea de pachete mici. Compania are centre logistice in Bucuresti, Cluj-Napoca, Bacau si Timisoara.