Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Desi este prezent de ani buni pe piata romaneasca, producatorul turc Temsa nu a reusit sa se impuna cu volume prea mari de vanzari, iar odata cu criza economica rezultatele au fost foarte slabe. Este adevarat ca autobuzele si autocarele Temsa sunt mai scumpe decat produsele oferite de ceilalti constructori turci, acest lucru datorandu-se, potrivit oficialilor de la Adana, si calitatii foarte bune a vehiculelor.
Din aceasta vara Temsa mai are un reprezentant pe piata romaneasca, firma SC Autoutil, aceasta din urma fiind companie partenera a Anadolu Automobil Rom, binecunoscuta in tara noastra pentru comercializarea autobuzelor Isuzu.

Gamele de autobuze si autocare Temsa completeaza practic oferta Isuzu, in conditiile in care acesta din urma nu produce vehicule de 12 m lungime.
Autobuzul urban Avenue LF (cu podea coborata) este primul produs Temsa prezentat in Romania de Autoutil, reprezentantii presei avand posibilitatea de a face o plimbare cu vehiculul prin Bucuresti luna trecuta.
Avenue LF a fost lansat la sfarsitul lui 2008 si prezentat pentru prima data la IAA Hanovra, in acelasi an. Autobuzul poate fi echipat cu motorizare DAF sau Cummins. In cazul modelului prezentat s-a optat pentru propulsorul …