Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, anunță câteva din produsele speciale pe care le-a inclus în oferta de Paște. 1.500 kg de carne proaspătă de miel, începând de la prețul special de 38 de lei kilogramul (comandă minimă – 2,8 kg), 32.000 de ouă, dar și 4.500 de cozonaci și pască au fost introduse în oferta dedicată Paștelui. Produsele provin de la producători locali din toate regiunile țării: Moldova, Ardeal, Oltenia, Dobrogea și Muntenia, aduse în depozitul frigorific propriu și livrat cu mașinile din flota proprie, dotate cu 3 zone de temperatură. 

Pentru că pregătirile pentru masa de Paște sunt deja în plină desfășurare, Freshful by eMAG pune la dispoziția clienților săi mai multe sortimente de preparate tradiționale pentru sărbători. Astfel, anul acesta a inclus în ofertă peste 18 tipuri de cozonaci care satisfac toate gusturile, cum ar fi cozonac de casă, însiropat, vegan, de post sau cu ciocolată neagră, respectiv ciocolată albă și fistic, cu prețuri pornind de la 43 lei kg. De asemenea, în ofertă au fost incluse și peste 2.000 figurine de Paște și ouă de ciocolată.

„În oferta dedicată Paștelui de anul acesta, clienții vor descoperi o varietate mare de produse tradiționale care îmbogățesc masa de sărbătoare, dar și motivele pentru a comanda alimente poate pentru prima dată online. În Săptămâna Mare livrăm un record de peste 4.000 de comenzi pe zi și am pregătit un stoc de 1.200 kg de carne proaspătă de miel, provenită din surse locale, la un preț competitiv de 38 de lei pe kg”, a declarat Andrei Popescu, General Manger Freshful by eMAG.

Pentru cei care își doresc să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și vor să comande preparatele deja gătite, anul acesta au fost incluse în premieră în ofertă și ouă vopsite, alături de drob de miel și produsele ready-meal. Pentru slujba de Înviere, Freshful s-a pregătit cu un stoc de 1.250 de candele.

Program extins de livrare în perioada Paștelui

Ca toate produsele pentru pregătirile de Paște să ajungă la timp pentru toți clienții, Freshful a prelungit programul de livrare:

După plasarea comenzii, în funcție de data livrării, clienții au posibilitatea să adauge produse suplimentare în comandă, pe care le vor primi în același timp, fără niciun cost suplimentar.  Începând cu luna martie a acestui an, Freshful livrează din depozitul frigorific propriu și în Ploiești, dar și în județul Ilfov, unde a adăugat în aria sa de acoperire și alte 22 de localități, ajungând astfel la un total de 61 localități, alături de București.