Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

… pe care îl puteți descoperi aici: Iveco Group Logo Reveal – YouTube.

Iar IVECO Group, al cărei nume a apărut în 1975, prin înființarea Industrial VEhicles COrporation, apare, datorită noului logo, ca entitate de tip holding, noua sa divizie On-Highway – care se va desprinde din cadrul CNH Industrial N.V., cel mai probabil la început de 2022 – prinzând astfel contur ca organizație globală responsabilă cu protecția, suportul și consolidarea a opt entități unice, dar unificate.

Designul noului logo subliniază importanța mărcilor pe care le reunește compania și reprezintă și un omagiu față de moștenirea lor, delimitându-le clar noua traiectorie. Identitatea este subliniată prin intermediul unui tipar sobru, culoarea indică stabilitatea, puterea ADN-ului industrial și ambiția de a-și atinge obiectivele, iar punctul albastru dintre cele două cuvinte sugerează angajamentul față de inovație – o tradiție pentru producătorul italian – și echilibrul, dar atrage atenția și asupra detaliilor.

Sub noul logo se află desfășurarea de forțe a mărcilor pe care le reunește grupul, având în centru IVECO (marca vehiculelor comerciale din gamele ușoare, medii și grele) și FPT Industrial (brandul producător al motoarelor și al transmisiilor din CNH Industrial).

CNH Industrial și-a desemnat CEO-ul pentru noua entitate On-Highway – care se așteaptă să-și înceapă operațiunile independente la începutul lui 2022 – în persoana lui Gerrit Marx.

Afacerea On-Highway va include următoarele mărci, fiecare cu activitățile sale: IVECO (vehicule comerciale grele, medii și ușoare), IVECO Astra (camioane pentru condiții grele), IVECO Bus și Heuliez Bus (autobuze și autocare), Magirus (vehicule pentru stins incendii), IVECO Defence Vehicles (vehicule de apărare și de protecție civilă), FPT (trenuri de rulare) și IVECO Capital (servicii financiare).

Gerrit Marx s-a alăturat CNH Industrial în ianuarie 2019, ca președinte al diviziei de Vehicule Comerciale și Speciale, și are 20 de ani de experiență în funcții de mare importanță din cadrul McKinsey & Company, Daimler AG, Skoda și Bain Capital. El a lucrat în diverse zone geografice și segmente industriale, mai ales automotive.