Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, Cătălin Bordea, este primul ambasador Explorado.ro, alături de soția sa Livia. Colaborarea vine în completarea imaginii dinamice pe care platforma o are, la doar 3 luni de la lansare.

Explorado.ro a intrat pe piața de shopping online cu o abordare cu totul nouă, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce. Alegerea unui ambasador din zona de stand-up subliniază interactivitatea specifică magazinului online, unde cumpărătorii se bucură de o experiență de shopping cu totul nouă în România. Aici, aceștia își pot urmări creatorii de conținut preferați în timp ce prezintă și testează diferite articole, pot lăsa comentarii și au posibilitatea de a cumpăra produsele prezentate in Live Stream.

“Colaborarea noastră cu Livia si Cătălin a fost bine primită de către clienții noștri. Avem valori comune, promovăm experiențele trăite din plin, în timp real. Pe Explorado.ro, shopping-ul online este transformat în explorare, divertisment și aventură, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic” explică Loredana Apreutese, Acționar Explorado.

Explorado.ro oferă clienților săi o experiență de shopping online cât mai aproape de cea offline. De aceea, se acordă atenție fiecărui detaliu pentru a putea crea conținut de înaltă calitate, fie ca este vorba de live, video, photo sau text, iar ambasadorii brandului devin o parte importantă în realizarea acestuia.

“Ne bucurăm să facem parte din familia exploratorilor, divertismentul și aventura fiind prezente zilnic în viețile noastre. Am apreciat de la început conceptul de Live shopping care face experiența cumpărăturilor online mult mai prietenoasă, ceea ce e bine pentru Livia și dureros pentru cardul meu, dar măcar nu o mai pierd cu orele prin mall”, declară Cătălin Bordea.

Interactivitatea Explorado.ro oferă clienților posibilitatea ca, printr-un proces intuitiv și captivant, să poată descoperi produsele mult mai ușor și să se informeze corect cu privire la beneficiile și caracteristicile acestora înainte de a le adăuga în coșul de cumpărături.

Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Fashion, Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets. “Ne mândrim, de asemenea, cu kings&clowns, brand propriu creat special pentru clienții Explorado”, a adăugat Loredana Apreutese.