Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oves Enterprise, companie din Cluj-Napoca specializată în dezvoltarea de software, cu afaceri de circa 14 milioane de lei la finalul anului trecut, şi-a deschis un birou la München, Germania, anunţă AHK România.

Mihai Filip, CEO Oves Enterprise, a declarat că a văzut o oportunitate în colaborarea cu companiile mici şi mijlocii care nu au acces la personal calificat și nici suficientă putere pentru a contracta marii jucători din industrie de pe piața din Germania.

Strategia Oves Enterprise vizează dezvoltarea prin companii partenere și prin angajații  proprii din Germania, al căror obiectiv este generarea de leaduri. La întrebarea, cum a depășit barierele de intrare pe piață, Mihai răspunde: „Informații cu privire la potențialul pieței și stakeholderi am obținut în cadrul workshop-ului Discover digital Bavaria, organizat de Camera de Comerț și Industrie Romano-Germană și Invest in Bavaria și astfel ne-am conturat planul de acțiune. Ne ducem acolo unde este cerere, iar următorul pas este Berlinul, capitala europeană a startup-urilor.”

AHK România sprijină investițiile în Germania, prin consultanță preliminară gratuită și intermediere de contacte. „În calitate de reprezentanță a landului Bavaria în România, consiliem de 20 de ani competent companiile bavareze la intrarea pe piața din România, dar, cum arată și exemplul companiei Oves Enterprise, și companii românești care doresc să se extindă în Bavaria. Observăm la companiile românești tot mai mult interes și potențial de a deveni active pe piețe externe și nu putem decât să ne bucurăm de această evoluție. Oferim suportul necesar schimbului de experiență și informații utile dezvoltării unei afaceri profitabile”, a declarat Sebastian Metz, director general, AHK România.