Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autobuzele vor juca un rol important la viitoarea ediție a IAA Transportation, salonul de vehicule comerciale care va avea loc la Hanovra, Germania, în perioada 17-22 septembrie 2024, și va reuni industria autobuzelor, a transportului de mărfuri și logisticii.

„Scopul este clar: atingerea obiectivelor climatice de la Paris. Acest lucru necesită o platformă în care să poată fi prezentat progresul inovator al companiilor din toate domeniile industriei vehiculelor comerciale pentru mobilitatea durabilă. În special pentru industria autobuzelor planificăm să prezentăm în cadrul IAA Transportation cele mai noi produse în domeniu, dar și soluții de încărcare și de conducere autonomă, toate într-o atmosferă unică”, a declarat Jürgen Mindel, Managing Director la Asociația Germană a Industriei Auto (VDA).

Parcul tematic pentru autobuze va reflecta diferite aspecte ale unui oraș, iar vizitatorii vor avea ocazia să testeze direct soluții pentru orașul viitorului. Locurile dedicate pentru autobuze, cele de parcare și spațiile verzi, precum și opțiunile de conectivitate prin hub-uri de mobilitate sunt în atenția organizatorilor, la fel ca și testele de rulare.

Noul concept va fi profitabil pentru toți participanții, expozanți și vizitatori deopotrivă. Un campus central este planificat ca zonă de consultare, unde cei interesați vor primi exemple de bune practici pe diverse teme, de la alimentarea cu energie și combustibil, planificare arhitecturală, sisteme de asistență, oportunități de finanțare și post-vânzare până la conversiile depourilor la un alt model de mobilitate. După cum indică cifrele actuale, interesul pentru IAA Transportation este deja ridicat, numărul expozanților înregistrați pentru ediția din acest an fiind mai mare decât la cea anterioară, care a reunit 1.402 de companii din 42 de țări.