Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Total se alătură ca partener strategic fuziunii Mærsk Mc-Kinney Møller prin intermediul căreia se dorește scăderea emisiilor de carbon la zero în sectorul maritim de transport marfă și își accelerează programul de cercetare și dezvoltare pentru soluții de transport care să nu afecteze mediul.

Cu sediul în Copenhaga, centrul de Cercetare și Dezvoltare este o inițiativă privată, lansată cu sprijinul Fundației A.P. Møller, pentru a promova și a contribui la decarbonizarea industriei maritime. Noul parteneriat permite Total să își unească forțele cu jucători de top din sectorul transportului maritim pentru a dezvolta noi combustibili alternativi cu emisii reduse de carbon și soluții eficiente pentru mediu.

Acest parteneriat cu Centrul Mærsk Mc-Kinney Møller este complet în acord cu programul nostru de cercetare și dezvoltare pentru combustibili marini care vizează emisiile zero de carbon. Prin adunarea acționarilor pe întregul lanț de aprovizionare, centrul va accelera dezvoltarea soluțiilor durabile pentru transportul maritim“, subliniază Marie-Noëlle Semeria, Chief Technology Officer, Total.