Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dimensiuni reduse și o mai mare ușurință de utilizare, astfel încât să nu iei niciodată mâinile de pe volan, oficial a debutat pe piață noua generație de Echo Auto, dezvoltată de Amazon, special pentru a aduce asistentul său vocal, Alexa și în mașini.

Noua generație a Echo Auto vine la trei ani de la debutul primului, o perioadă de timp în care Amazon a investit în design și funcționalitate. Asistentul vocal are un design mai subțire și include un nou suport adeziv pentru o mai mare flexibilitate în poziționarea acestuia în interiorul mașinii, are cinci microfoane încorporate și este capabil să identifice vocea utilizatorului, chiar și în prezența muzicii, a aerului condiționat sau a zgomotului din trafic. Prin urmare, funcționalitățile lui Alexa sunt pe deplin disponibile și în mașină pentru a asculta muzică, pentru a efectua apeluri, pentru a suna cu ajutorul funcției Drop In pe dispozitivele Echo compatibile, pentru a asculta podcast-uri, pentru a fi la curent cu știrile, pentru a adăuga o întâlnire în calendar sau un element pe lista de lucruri de făcut, precum și pentru a cere informații despre trafic, toate acestea în timp ce vă țineți ochii fixați la drum.

De asemenea, Echo Auto permite utilizatorilor să gestioneze dispozitivele „Smart Home” de la Amazon în timp ce se află pe drum. Mai precis, toți utilizatorii îi pot cere lui Alexa, de exemplu, să seteze termostatul, să stingă luminile și să controleze ușa de la intrare. Din aplicația Alexa App, este posibilă activarea modului „Auto”, care transformă telefonul într-un ecran inteligent conceput și optimizat pentru utilizarea în timpul condusului.

Echo Auto, la fel ca toate dispozitivele Echo, este proiectat cu mai multe elemente de protecție și control al confidențialității, potrivit unui comunicat. Totodată, include un buton special pentru activarea și dezactivarea microfoanelor și posibilitatea de a vizualiza și șterge înregistrările vocale. Nu în ultimul rând, accentul este pus pe sustenabilitate, dispozitivul are insigna Climate Pledge Friendly și este certificată Carbon Trust, deoarece 99% din ambalajele sale sunt realizate din materiale pe bază de fibre din lemn provenite din păduri gestionate în mod durabil sau din surse reciclabile.

Echo Pop este disponibil în Lavender Bloom, Midnight Teal, Charcoal și Glacier White la prețul de 54,99 dolari sau în Canada la prețul de 79,99 USD.

„Clienții din întreaga lume iubesc Alexa ca fiind inteligența artificială personală și de încredere – în prezent, clienții au cumpărat mai bine de jumătate de miliard de dispozitive Alexa, iar utilizarea Alexa a crescut cu 35% anul trecut. Aceste noi dispozitive le oferă clienților mai multe opțiuni și mai multă utilitate la o valoare incredibilă. Și, la fel ca în cazul fiecărui dispozitiv Echo pe care l-am livrat, acestea vor continua să devină din ce în ce mai bune pe măsură ce adăugăm și mai multe experiențe generative alimentate de AI pentru Alexa pe parcursul anului.”,

a declarat Rohit Prasad, vicepreședintele senior și cercetătorul șef Alexa.