Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Contitech Trans SRL, importator piese de schimb pentru camioane, remorci si semiremorci, a anuntat reducerea preturilor in 2011 pentru majoritatea produselor, cum ar fi pernele de aer NEOTEC, pentru care este si unic importator in Romania, seturile de reparatie pentru etriere, ambreiaje s.a. Reprezentantii Contitech Trans au declarat ca decizia a fost luata pentru a veni in intampinarea clientilor, mai ales ca, devenind importator pentru piese de schimb, compania isi permite sa faca reduceri cu procente de pana la 35%.

Desi pe plan european preturile pernelor de aer au crescut cu 3-7%, din cauza cresterii costului materiilor prime, Contitech Trans a decis scaderea considerabila a preturilor, oferind livrare din stoc pentru majoritatea modelelor de perne de aer, precum si doi ani garantie.
Compania brasoveana Contitech Trans este cunoscuta pe piata pieselor de schimb pentru autocamioane in primul rand pentru calitatea produselor si pentru serviciile oferite de catre consultantii de vanzari, care gasesc cele mai bune solutii pentru nevoile clientilor si care stau la dispozitia lor cu cel mai mare devotament. In urma cresterii vanzarilor din 2010 si datorita cererii mari de produse din tara, conducerea companiei a decis deschiderea unui magazin de 120 m2 si in Targu-Mures, urmand ca in trimestrul al doilea din acest an sa mai deschida o a treia unitate.