Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN Truck & Bus a lansat un nou filtru de aer antiviral pentru interior, care protejează activ împotriva transmiterii virușilor, prin reducerea la minimum a concentrației de aerosoli. Sistemul este gata pentru instalare pe toate autobuzele MAN și Neoplan, atât ca dotare opțională din fabrică, cât şi ca echipare ulterioară, prin intermediul rețelei de service MAN.

Eficienţa sistemului este dată de cele 3 straturi de filtre, care nu lasă să treacă emisiile nocive de gaze, particulele anorganice, biologice și aerosolii, captându-le și neutralizându-le.

Sistemele performante de aer condiționat cu care sunt echipate din standard autobuzele MAN și Neoplan determină oricum un risc foarte scăzut de infecție la bord, aerul din interior fiind complet înlocuit cu aer proaspăt la fiecare 2-4 minute.

Tot pentru protecția împotriva infecției cu coronavirus este şi ecranul igienic de protecție pentru spaţiul de muncă al șoferului. Acesta este instalat pe aproape toate vehiculele MAN și Neoplan, fiind disponibil şi retrofit. De asemenea, este posibilă şi montarea dozatoarelor pentru soluţii de dezinfectare a mâinilor.

O altă măsură oferită clienților este aplicarea unei pelicule speciale de protecție la interior, pentru a reduce răspândirea virusurilor, bacteriilor și germenilor.