Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PROVA NOV semnează un parteneriat strategic cu Boltrics, care intră astfel pe piaţa de logistică din România. Cele două companii, parteneri certificați Microsoft, oferă sectorului logistic o soluție modulară WMS  – 3PL Dynamics –  adaptată la specificațiile pieței locale.  

Prin noua colaborare, Boltrics, reprezentată deja în Olanda, Belgia, Canada, Republica Cehă, Germania, Islanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Regatul Unit și Suedia, își extinde rețeaua de parteneri internaționali și intră astfel pe piața din România. La rândul său, PROVA NOV, companie specializată în consultanță și management de proiect pentru soluțiile ERP și CRM, își consolidează portofoliul de produse. De acum înainte, compania românească este partener oficial al Boltrics, compania olandeză care se concentrează pe livrarea de software pentru industria logistică. Prin acest parteneriat, sectorul logistic din România poate beneficia și de funcționalitățile specifice industriei deja dezvoltate de Boltrics. Cei doi furnizori oferă companiilor de logistică o dublă provocare: reducerea costurilor și investiția într-o soluție IT de viitor.

Peste 170 de furnizori de servicii logistice din întreaga lume folosesc deja standardul nostru industrial. De asemenea, în România, vedem că nevoia unei soluții dovedite  și de viitor este în creștere. Mulți furnizori de servicii logistice – de la mici la mari – par adesea că își susțin procesele critice pentru afaceri cu un pachet software învechit. Cu toate acestea, clienții lor sunt deja cu mult înainte în ceea ce privește inovațiile IT și se așteaptă să fie susținuți în acest fel. Cu toate limitările și consecințele tehnice. Aceasta pune furnizorii de servicii logistice într-o poziție dificilă. Datorită cooperării cu PROVA NOV, putem oferi pieței din România o alternativă mai bună cu soluția noastră verticală”, a declarat Jan-Cornell van Ekris, director comercial în cadrul Boltrics.

„PROVA NOV și-a propus să devină lider de piață în furnizarea de soluții inovatoare clienților săi. Datorită soluției Boltrics, putem susține fără efort nevoile și cerințele neacoperite ale furnizorilor de servicii logistice. În plus, software-ul a fost adaptat la specificațiile pieței din România, permițându-ne să oferim clienților noștri o soluție modulară cu certitudinea că îndeplinește cerințele lor“, a afirmat și Bogdan Dumitrasconiu, Project Manager PROVA NOV.

Invitație – 29 octombrie: O întâlnire virtuală pentru companiile de logistică

Pentru a vedea care sunt avantajele și cum poate fi gestionat întreg proces logistic cu 3PL Dynamics, cei doi parteneri organizează o întâlnire virtuală pentru furnizorii de servicii de depozitare în care vor explica în detaliu în ce consta soluția WMS și care sunt avantajele folosirii în depozit. Tot atunci vor fi prezentate și 3 studii de caz.

Sesiunea video are loc în cooperare cu Microsoft România pe data de 29 octombrie, între orele 09:00-11:00. Companiile care doresc să își înscrie un participant sunt rugate să completeze formularul de înscriere făcând click pe acest LINK sau trimițând un e-mail pe adresa: 3pl@prova-nov.ro