Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Felbermayr Grup și Haeger&Schmidt Logistics investesc alături de PSA Antwerp în operatorul portuar PSA Breakbulk NV. Noua structură va fi condusă ca un joint venture și face posibilă consolidarea poziției în piața de proiecte cargo și încărcătură grea.

Das Coil Terminal NV, care anterior a fost implicat în PSA Breakbulk NV, va fi operat în viitor ca parte a societății mixte sub numele PSA Breakbulk NV. Noul joint venture va începe să funcționeze oficial sub acest acționariat din 14 iulie, atunci când Felbermayr se va alătura proiectului, alături de Haeger & Schmidt Logistics, care deja s-au alăturat companiei mixte PSA Breakbulk NV alături de PSA Anvers. Interesul comun în extinderea PSA Breakbulk NV confirmă poziția de lider a operatorului terminalului în manipularea mărfurilor generale și a oțelului în portul Anvers. În plus, această structură reînnoită a acționarilor permite companiei, poziția sa în proiectul de transport de marfă și să consolideze piața ridicărilor grele și să realizeze astfel o extindere și optimizare a întregului lanț valoric.

Interesul comun al partenerilor în extinderea PSA Breakbulk NV confirmă poziția de lider a operatorului terminalului în manipularea mărfurilor generale și a oțelului în portul Anvers. În plus, această structură reînnoită a acționarilor permite companiei să realizeze astfel o extindere și optimizare a întregului lanț valoric. „Fuziunea dintre Coil Terminal și PSA Breakbulk este o etapă importantă în procesul nostru de dezvoltare, pentru a deveni un furnizor complet de servicii pentru clienții noștri. Obiectivul nostru este să extindem în continuare cota de piață pe zona de project cargo și să susținem dezvoltarea industrială, menținând în același timp activitățile noastre de bază, bazate pe volum, în industria siderurgică”, a declarat Dennis Verbeeck, Director General PSA Breakbulk.