Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Nădlac și PTF Nădlac II – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea – au depistat 104 cetăţeni din Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan și Nepal, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în 2 automarfare încărcate cu folie și frigidere, precum și într-un autoturism.

La punctele de trecere a frontierei Nădlac și Nădlac II – județul Arad, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra a 2 ansambluri rutiere înmatriculate în România, respectiv Bulgaria, conduse de un cetățean român și un bulgar și unui autoturism condus de un cetățean român. Șoferii automarfarelor transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, folie și frigidere pentru societăți comerciale din Germania și Italia, iar șoferul autoturismului se deplasa neînsoțit pe ruta România-Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci și în portbagajul autoturismului, 104 cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni din diverse state -Turcia, Sri Lanka, Bangladesh, India, Pakistan și Nepal și intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spațiul Schengen.