Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autorităţiile portuare din Santander (Spania) au luat noi măsuri temporare pentru a îmbunătăţi serviciile și condiţiile la efectuarea controalelor de frontieră şi la efectuarea controalelor vamale.

Contractul corespunzător furnizării şi instalării are o valoare de aproximativ 22.324 euro și a fost atribuit către Vallas y Casetas Brun. Proiectul presupune asamblarea, închirierea şi demontarea a douăsprezece module cu caracteristici diferite pentru zona portuară Santander. De asemenea, securitatea va continua să fie consolidată corespunzător.

Aceste facilităţi al proiectului vor uşura intrările mărfurilor dintre ţări terţe, a pasagerilor internaţionali şi a animalelor de companie.

În prezent, cea mai populară rută pentru transportul de marfă, furgonete şi camioane de marfă este Portsmouth – Santander. În vederea efectuării controalelor pentru traficul care leagă Regatul Unit şi în zona digului central din Raos, vor fi furnizate și instalate module noi, sau de unică folosinţă, acestea fiind învechite. De asemenea, proiectul va aduce imbunătăţiri şi gardului perimetric.

Responsabilii portului Santander consideră necesar construirea unei noi dotări pentru Poliţia Portuară pentru a găzdui întreaga structură organizatorică.