Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Incepând cu 5 iulie Qatar Airways Cargo devine membru al Pharma.Aero, o platformă mondială destinată excelenței în transportul farmaceutic. In calitate de membru, compania aeriană va participa la ședințele consiliului de administrație și la grupurile de discuții ale Pharma.Aero pentru a contribui cu expertiza sa la deciziile noii organizatii non-profit, cu sediul la Bruxelles, Belgia. Guillaume Halleux, Chief Officer Cargo la Qatar Airways, a declarat: „Colaborarea este vitală pentru a consolida integritatea lanțului de aprovizionare farmaceutic. Participarea deplina la Pharma.Aero ne va permite să împărtășim și să primim cunoștințe de piață și, de asemenea, să colaborăm cu diferiți actori ai mărfurilor aeriene din lanțul de aprovizionare, ceea ce va duce în cele din urmă la îmbunătățirea continuă a vieții, a tehnologiei medicale si a lanțului de aprovizionare a produselor farmaceutice transportate pe cale aeriana. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu membrii Pharma.Aero și excelăm în a oferi un transport aerian de încredere de la un capăt la altul și un lanț frigorific fără probleme.”

Nathan De Valck, președintele Pharma.Aero, a declarat: „În ultimele luni, deși erau volatile pentru întreaga industrie, ne-am extins rețeaua globală și am conștientizat necesitatea unei colaborări globale în cadrul industriei. Integrarea Qatar Airways Cargo – unul dintre cei mai importanți transportatori mondiali de mărfuri – subliniază impactul nostru la nivel mondial ca o platformă neutră de colaborare pentru industria globală a mărfurilor aeriene și a sectorului farmaceutic.”

Qatar Airways Cargo a investit considerabil în oferirea de servicii de calitate, in infrastructură, digitalizare, facilități, oameni și proceduri în fiecare dintre cele peste 85 de stații farmaceutice, inclusiv hub-ul Doha, respectând standarde ridicate de operare pentru transportul produselor cu temperatură controlată. În decembrie anul trecut, a primit certificatul IATA Centrul de Excelență pentru Validatori Independenți (CEIV) în logistică farmaceutică.