Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben Group a preluat 100% acțiunile Bas Group, cu efect retroactiv de la 1 ianuarie 2021. Odată cu tranzacția, Raben achiziționează toate locațiile Bas Group din Olanda, Slovacia și Italia, împreună cu o echipă de 210 angajați. Tranzacția este deja aprobată de autoritățile antitrust.

BAS Group este un furnizor de servicii logistice. Compania este o afacere de familie care a fost fondată în 1986. BAS Group are o capacitate de depozitare de aproape 50.000 m2 și o flotă proprie de camioane și remorci. Compania acordă o importanță deosebită transportului internațional de grupaj, specializată în conexiunile dintre Olanda și Italia.

Ca familie, am ajuns la punctul în care a trebuit să facem o alegere între a crește în mod autonom sau a ne alătura unui furnizor de servicii de logistică profesional mai mare. Când Raben și-a exprimat interesul, noi, ca familie, am decis să vindem acțiunile. Sectorul logistic se va schimba considerabil în următorii ani, rezultând nu numai oportunități, ci și amenințări. Devenind parte a unei organizații profesionale mai mari precum Raben Group, noi, ca jucător de dimensiuni medii, vom fi mai puțin vulnerabili la aceste influențe externe.” – Lorenzo Bas, CEO Bas Group

Prin achiziționarea Bas Group, Raben și-a extins rețeaua în sud-vestul Europei și și-a consolidat poziția în domeniul logisticii contractuale și al transportului intermodal.

Achiziționarea Bas Group oferă noi oportunități în Europa, extinzând în același timp rețeaua noastră. În plus, va consolida poziția noastră în Benelux și va spori oportunitățile de creștere în sudul Europei.“ – Ewald Raben, CEO Raben Group