Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Capital, divizia de servicii financiare a Grupului Iveco, alături de Eurowag, o companie lider în soluții de plată și mobilitate pentru flotele de vehicule comerciale, au anunțat un parteneriat strategic pentru a furniza servicii integrate flotelor de vehicule comerciale și de vehicule grele.

Colaborarea va permite tuturor clienților Iveco să beneficieze de acces la diverse servicii oferite de cardurile Eurowag, cum ar fi achiziționarea de combustibil, plata taxelor de drum, soluții de rambursare a TVA-ului, plus servicii suplimentare care vor fi disponibile în timp.

Portofoliul de soluții financiare al Iveco Capital va fi îmbogățit prin acest parteneriat, oferind asigurări și soluții integrate all-in-one de întreținere și service pentru vehiculele Iveco, toate integrate cu soluțiile de plată securizate ale Eurowag.

De asemenea, sunt propuse mai multe tipuri de carduri pentru a răspunde diferitelor nevoi ale companiilor de transport.

Eurowag ONE este un card de carburant conceput pentru companiile mari și mijlocii, care permite alimentarea cu combustibil în timpul deplasării, cu plata efectivă la o dată ulterioară. Fiecare card are o limită individuală stabilită în portalul clienților și poate fi înregistrat pe o plăcuță de înmatriculare sau ca un card universal.

Pentru companiile mai mici, există Eurowag Easy, un card de carburant preplătit, care poate fi înregistrat, de asemenea, pe o plăcuță de înmatriculare sau ca un card universal.

Transportatorii de mărfuri pot utiliza Eurowag Vector, dacă doresc să amâne plățile pentru combustibil, să stabilească credite, să monitorizeze cheltuielile, să limiteze cheltuielile și să definească datele de scadență a facturilor online pentru fiecare transportator.

Toate cardurile Eurowag sunt protejate de sisteme de securitate, cum ar fi Fuel Guard pentru prevenirea fraudei și Eurowag Pay Secure pentru plăți sigure.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Eurowag pentru a construi împreună o gamă tot mai cuprinzătoare de soluții de mobilitate pentru clienții noștri. Acest parteneriat ne va permite să oferim soluții complete și integrate, valorificând expertiza rețelei noastre de dealeri și adaptate la nevoile unice ale clienților noștri.”,

a declarat Simone Olivati, Președinte, Financial Services, Iveco Group.

„Serviciile unice pe care le oferim clienților IVECO dispun de echipe dedicate de asistență, iar aceștia au posibilitatea de a alege un card de combustibil care să răspundă nevoilor lor personalizate și acces nelimitat la combustibil în întreaga Europă. Tehnologia noastră de card cu circuit închis le permite clienților să își reducă riscul de fraudă, oferindu-le liniște sufletească.”,

a adăugat Ivan Jakubek, Chief Strategy Officer al Eurowag.
Pentru a sprijini companiile de logistica si transport care se confrunta acum cu o criza de lichiditate cauzata de epidemia de Covid-19, guvernul Italian a decis posibilitatea suspendarii platilor ratelor in urmatoarele luni. Decretul numit „Cura Italia“ stabileste ca, pentru ipoteci si alte imprumuturi cu rambursare in rate, plata ratelor care expira inainte de 30 septembrie 2020, sa fie suspendata pana la 30 septembrie 2020.
Textul specifica faptul ca planul de rambursare a acestor rate si taxe este amanat, fara nicio formalitate suplimentara. Prin urmare, leasingul de vehicule industriale si echipamente este, de asemenea, inclus. Acest beneficiu se aplica intreprinderilor mici si mijlocii, cu mai putin de 250 de angajati si o cifra de afaceri sub 50 de milioane de euro (sau un bilant anual care nu depaseste 43 de milioane de euro). In plus, compania nu trebuie sa aiba rate care au expirat de peste 90 de zile. Solicitarea este simpla, constand intr-o declaratie depusa la institutia bancara sau financiara care a acordat imprumutul.