Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Într-un context de schimbare a comportamentului de cumpărare manifestat de clienții privați – de la experiența fizică la cea digitală, de la proprietate la utilizare – Renault lansează Renault Easy Lease, o ofertă de închiriere pe termen lung 100% online dedicată acestui tip de clienți.

În urma testelor efectuate în mai multe țări, Italia este prima țară care a inaugurat această ofertă: o experiență 100% digitală, simplificată, pentru o închiriere rapidă și ușoară pe termen lung de pe site-ul de vânzări Renault. Această nouă ofertă de închiriere, dezvoltată în parteneriat cu rețeaua de dealeri Renault și disponibilă exclusiv clienților privați, va fi lansată treptat în toată Europa.

Fabrice Cambolive, SVP, Renault Brand, Sales & Ops, a comentat:  “Cu această inițiativă, scopul nostru este de a completa gama de călătorii pe care le oferim clienților noștri cu o experiența 100% digitală, construită cu RCI Bank&Services și rețeaua noastră de dealeri, care rămâne în centrul strategiei noastre de retail. Rețeaua de dealeri este într-adevăr esențială. Este un punct de contact uman esențial pentru a oferi clientului încredere și a garanta cea mai bună experiență în etapa de livrare. Această strategie tip «omnichannel» – digital + rețea –  a fost, de asemenea, accelerată de contextul Covid-19 și de perioadele succesive de carantină. Cu Renault Easy Lease, marca Renault a dobândit un activ major într-un context de schimbare a obiceiurilor de cumpărare ale consumatorilor.”

Din confortul canapelei, clienții își pot configura autovehiculul din gama și nivelurile de echipare oferite, pot alege culoarea, durata închirierii pe termen lung și kilometrajul aferent. Apoi se autentifică în sistem, completează informațiile necesare pentru a aplica pentru leasing operațional și, în cele din urmă, își semnează contractul online. Leasingul operațional este furnizat de RCI Bank&Services, fără nicio întrerupere a procesului online. Toate acestea în minimum de clickuri.

Oferta de leasing operațional include răspunderea pentru o terță parte, o garanție și întreținerea vehiculului, precum și asistență în caz de avarie. Vehiculul este livrat prin rețeaua Renault și prin reprezentanța pe care o alege clientul.

În această fază, Italia va oferi două vehicule (Clio și Captur) în cadrul platformei Renault Easy Lease, înainte de a extinde gama la alte vehicule și motoare (GPL, vehicule electrificate și electrice).