Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oficiul Federal pentru Transportul Mărfurilor (BAG) a efectuat recent controale legate de respectarea reglementărilor de cabotaj. Din cele aproape 200 de vehicule verificate în cele 17 puncte de inspecție, doar șapte încălcaseră reglementările de cabotaj.

O altă acțiune a vizat respectarea timpilor de conducere și de odihnă. Astfel, din cele 144 de vehicule verificate, 53  prezentau încălcări ale regulamentului AETR, din care 26 încălcau regulile de odihnă săptămânală. De asemenea, s-au constat și trei nereguli la verificarea tehnică a vehiculelor.

Controalele, care au implicat 42 de ofițeri și experți tehnici de la Controlul Traficului Rutier, s-au efectuat în principal pe rute și noduri de transport foarte tranzitate de vehiculele nerezidente. Inspecții individuale au fost efectuate în vecinătatea porturilor Hamburg și Trier și pe ambele părți ale principalelor rute ale axei nord-sud, pe autostrăzile A 3, A 5, A 7 și A 61.

S-au colectat aproximativ 26.910 euro ca garanții, pentru toate jurisdicțiile auditate. Continuarea acțiunilor naționale de control este parte integrantă a planificării pentru 2021.