Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wielton AGRO a fost in primul semestru al anului al treilea mare producator de remorci agricole de pe piata poloneza, unde a vandut 283 de unitati noi, in crestere cu 33% fata de perioada similara din 2019. Adica o cota de piata de 8,7%. 187 dintre aceste vehicule sunt din categoria cu sarcina utila de 12-17 t, unde Wielton este al doilea ca numar de unitati, cu o cota de peste 22%. “Si daca nu ar fi fost obligativitatea de a intrerupe productia am fi ajuns la vanzari record. Wielton AGRO are un potential urias de dezvoltare si de aceea vanzarile au crescut constant in ultimele trimestre”, declara Dariusz Porzuczek, directorul companiei.

Unul dintre modele, PRS-3S / S18 pentru transport de baloti, cu protectii laterale hidraulice si sarcina utila de 13 t, a primit medalia de argint pe 2020 in cadrul unei competitii organizate de o uniune pentru agricultura din Cehia.

Wielton AGRO a intrat pe piata acum 11 ani si ofera 25 de tipuri de remorci agricole, inclusiv cu axe duble, tandem sau pentru baloti.

Piata poloneza a remorcilor/semiremorcilor agricole a totalizat in primul semestru din acest an, 3.253 de unitati, in crestere cu 36% fata de perioada similara din 2019. Deci o crestere semnificativa, in ciuda restrictiilor legate de noul coronavirus, iunie fiind a treia luna consecutiva in care vanzarile au fost mai mari decat in luna anterioara.