Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel își extinde în continuare activitățile de vânzări și servicii în Franța. Aceasta include noua sucursală a propriei filiale a Kögel, Kögel France SAS, din Corcelles-en-Beaujolais, lângă Lyon. Cu acest pas, producătorul de remorci din Burtenbach își continuă expansiunea în Europa.

Odată cu înființarea filialei, specialistul în remorci urmează exemplul de succes dat de Kögel în țările în care și-a înființat deja propriile filiale. Kögel France SAS este o subsidiară deținută în totalitate de Kögel Trailer GmbH. Expansiunea este menită să își asigure o organizare extrem de puternică și o apropiere față de clienți.

Sub conducerea expertului în vânzări Jérôme Grau, Kögel France SAS va oferi în viitor produsele sale cu o gamă extinsă de servicii în toate domeniile. Filiala independentă este formată dintr-o echipă bine informată de profesioniști în vânzări și service, care servesc ca și contacte locale pentru clienți și cunosc nevoile specifice țării lor în detaliu.

Generația de semiremorci Kögel NOVUM sunt foarte potrivite pentru piața franceză, combinând calitatea fără compromisuri, construcția robustă și ușoară și conștientizarea proceselor logistice durabile.

Cel mai bun exemplu este Kögel Cargo Novum: un vehicul stabil și durabil, care este disponibil în diferite variante de cadru și caroserie precum Kögel Cargo Coil, Rail și Coil Rail.