Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks prezintă actualizările gamelor sale T, T High, C și K în cadrul unui eveniment digital, pe data de 8 iulie 2021. Aceasta reprezintă o ocazie unică de a descoperi schimbările majore aduse vehiculelor în ceea ce privește productivitatea clienților, precum și din punctul de vedere al confortului pentru șofer și siguranței.

După dezvăluirea noilor game T, T High, C și K într-o manieră fără precedent, în cadrul jocului video Euro Trucks Simulator 2, Renault Trucks își invită audiența la un eveniment digital pentru prezentarea fizică a evoluției camioanelor sale. Evenimentul va avea loc pe data de 8 iulie 2021 pe o platformă dedicată, participanții putând să aleagă sesiunea de la ora orele 14:00 sau 20:00 (CET).

Participanții vor face cunoștință cu noile vehicule și cu serviciile asociate printr-un număr de prezentări, inclusiv susținute de către Bruno Blin, Președintele Renault Trucks, și de către Florence Simonet, Vicepreședinte pentru servicii post-vânzare. Paul Daintree, Directorul de Design al Renault Trucks, va deschide porțile emblematicului centru „Design Hall” și va prezenta upgrade-urile realizate atât la interiorul, cât și la exteriorul cabinei.

În plus față de versiunea originală în limba engleză a prezentărilor, vor fi disponibile transcrieri ale acestora în 14 limbi.

Cine a câștigat competiția internațională de design organizată de către Renault Trucks și SCS Software, în cadrul ETS 2?

La orele 20.30., la finalul evenimentului, participanții vor fi invitați să se conecteze la contul Twitch al SCS Software, editorul Euro Trucks Simulator 2, pentru a descoperi în exclusivitate câștigătorul competiție internaționale de design pe un camion Renault Trucks T High Evolution.

Câștigătorul, selectat de către fanii mărcii, pe rețelele sociale, din cinci finaliști, va putea să își vadă designul pe un camion real.