Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, membră a grupului Edenred, își extinde rețeaua de acceptare în România prin parteneriatul cu Rompetrol Downstream, operatorul de stații de combustibil și rafinării de petrol deținut de KMG International.

Astfel, cardurile UTA oferă clienților alimentarea cu benzină, motorină și GPL din gama de combustibili Rompetrol. De asemenea, vor putea accesa rețeaua de stații proprii Rompetrol din locațiile cheie din toată țara, începând cu centrele orașelor, până la autostrăzi și drumuri principale.

„Suntem încântați să oferim clienților care călătoresc prin România mai multe opțiuni de alimentare cu combustibil, pentru călătorii mai eficiente, confortabile și mai convenabile”,

a declarat Lukas Schneider, Chief Strategic Partnerships Officer la UTA Edenred.

Lukas Schneider a mărturisit că Rompetrol este un brand consacrat, cunoscut în România și în regiunea înconjurătoare, ca atare se integrează foarte bine cu rețeaua UTA europeană de acceptare.

În prezent, Rompetrol renumit pentru sistemul său unic de plată la pompă, operează rețeaua din România, precum și mai multe stații din Bulgaria, Moldova și Georgia. Locațiile sale sunt deservite de rafinăria de petrol Petromidia din Marea Neagră, care are o capacitate de procesare de peste 5 milioane de tone pe an.