Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

… și își extinde astfel serviciile logistice în Europa Centrală și de Est, unde avea deja filiale în România, Ucraina și Polonia, în afară de cele din Țările de Jos.

Proprietarul RUGO, Laurens Golbach (foto dreapta), afirmă că a căutat un candidat care poate garanta continuitatea în ceea ce privește personalul și serviciile pentru clienți și a optat pentru Van Wijk deoarece „este un specialist cu experiență în logistică, ce depune eforturi pentru aceeași abordare ca RUGO Logistics, orientată spre calitate și servicii. În plus, activitățile celor două firme se aliniază perfect.”

Operațiunile RUGO Logistics vor continua neschimbate în sucursala din Wierden începând cu 1 aprilie 2021, iar firma va părăsi Denekamp și, împreună cu companiile deja înființate, va forma divizia de expediere E. van Wijk din Wierden.

În ceea ce privește E. van Wijk, „prin această achiziție ne-am consolidat poziția pe piață. Fiind o companie de familie, avem în prim plan continuitatea și, prin urmare, investim mai departe constant în creștere durabilă”, așa cum CEO-ul declară Ewout van Wijk (foto stânga).

Pe lângă divizia de expediere, E. van Wijk deține o flotă de peste 300 de camioane proprii, care furnizează servicii logistice în Europa de Vest și din Europa de Vest în Europa de Est și țările CSI (tur-retur). Pachetul logistic include și antrepozitare, comerț electronic, transport de grupaje, distribuție națională și internațională și servicii vamale.

E. van Wijk are 800 de angajați și o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.