Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

E van Wijk a cumpărat Ryano Logistics (o firmă de transport agabaritic din Klundert, Olanda), cu care avea, de altfel, de câțiva ani, o colaborare strânsă. Însuși CEO-ul Grupului E van Wijk, Ewout van Wijk, a lucrat la Ryano, din 2010, ca manager de proiect, și apoi director general, și a păstrat, conform propriilor declarații, o relație bună cu această firmă și după plecare de acolo.

Ryano Logistics s-a înființat acum 19 ani și, pentru că fondatorul său, Pieter van der Weijden, nu avea posibilitatea de a lăsa firma în familie, a început să se preocupe din timp de vânzarea ei, inclusiv prin cooperarea strânsă cu E van Wijk. Deoarece acesta din urmă avea constant cereri de transport agabaritic din partea clienților săi, achiziția Ryano a fost un pas logic în vederea extinderii gamei de servicii și a flotei – cu mai mult de 70 de unități. Angajații Ryano își vor păstra locurile de muncă, fiind nevoie de expertiza lor pentru bunul mers al lucrurilor și pe mai departe.

Reamintim că E van Wijk are filiale în Olanda, România, Polonia și Ucraina și o flotă de peste 350 de camioane proprii și face transport în Europa de Vest și între Europa de Vest și Europa de Est sau statele CSI, dar oferă și servicii vamale și de de depozitare, cross docking, transport de grupaje și distribuție națională și internațională. Iar de acum va avea în portofoliu și transportul excepțional. În total Grupul are mai mult de 800 de angajați și o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.