Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Producatorul german de semiremorci se va prezenta la bauma (8-14 aprilie, la München) sub motto-ul „Constructiong Value“ si va expune doua semiremorci basculabile S.KI cu sisteme telematice si cu S.KI control app, care contribuie la eficientizarea costurilor si sporesc siguranta in exploatare, si o remorca M.KI cu prelata actionata electric.
Suprafetele uzate si afectate de coroziune ale benei fac ca descarcarea sa dureze mai mult, sa fie mai complexa si mai periculoasa, din moment ce incarcatura incepe sa se miste cu adevarat la unghiuri mari de basculare, astfel ca placarea permite alunecarea mai rapida a marfurilor, fara a lasa prea multe reziduuri, iar lipirea materialelor vrac de podea este mai dificila, ceea ce, de asemenea, optimizeaza descarcarea, fiind nevoie de un unghi mai mic si reducandu-se astfel si riscurile de rasturnare in timpul bascularii. In plus, se fac economii de timp, deoarece descarcarea dureaza mai putin, si nevoia de a curata bena este mai mica. De aceea Schmitz propune o semiremorca S.KI cu bena din aluminiu si cu placare din plastic OKULEN.

In cazul celei de-a doua semiremorci expuse, accentul s-a pus pe reducerea greutatii, astfel ca izolatia termica pentru bena rotund din otel a fost optimizata cu cel putin 310 kg fata de varianta anterioara, prin folosirea de materiale inovatoare
Iar remorca basculabila M.KI este acum disponibila din fabrica avand prelata actionata electric, prin telecomanda, fie de la sol, fie din cabina, ceea ce aduce economii de timp la incarcare/descarcare, dar si un plus de sigurata pentru sofer.
In ceea ce priveste sistemele telematice, Schmitz a ajuns la a treia generatie TrailerConnect, oferit optional pentru toate tipurile de semiremorci basculabile. Acesta permite mai mult confort in operare, indica uzura unor componente, ca placutele de frana, si include sistem nou de monitorizare a presiunii din pneuri si astfel vehiculele pot fi configurate optim pentru a raspunde cerintelor specifice ale clientilor din constructii. Iar S.KI control app permite ca basculanta sa fie controlata si monitoriza prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei, cu sisteme de operare Android sau iOS, si sporeste siguranta si eficienta la incarcare, deoarece multe functii pot fi controlate din cabina.
Producatorul mai permite configurarea optima a vehiculului, in functie e aplicatiile fiecarui utilizator, datorita sistemului sau modular prin care pot fi combinate diverse tipuri de bene, pereti spate, sasiuri, trenuri de rulare si optionale. Iar serviciile disponibile pentru semiremorci sunt si ele numeroase: financiare (inclusiv posibilitate de a suspendat plata ratelor, in fiecare an, pe o perioada de cel mult trei luni, in timpul iernii), contracte de service, furnizare de piese de schimb.