Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Acestea se remarcă prin tehnologia avansată și serviciile care le însoțesc și care duc la un cost total de operare foarte competitiv, așa cum promit reprezentanții producătorului italian. Vehiculele sunt echipate cu motoare Cursor 13 de 460 CP, cutii de viteze Hi-Tronix cu 12 trepte, GPS predictiv și două rezervoare LNG de 440 l. Ele dispun de o tehnologie avansată care reduce semnificativ consumul de combustibil și emisiile – de  exemplu, NO2 cu 90% și PM cu 95%. Camioanele sunt configurate să funcționeze cu biometan, un combustibil generat din surse regenerabile, ceea ce le face un exemplu perfect de economie circulară, reducerea de CO2 fiind de 95% comparativ cu echivalentele lor diesel. Funcționarea în modul silențios, care reduce zgomotul motorului la 71 dB(A), deschide calea pentru condusul urban pe timp de noapte, iar autonomia de 1.600 km pentru versiunea cu rezervor de 540 l permite transportul chiar și pe distanțe mari. În plus, IVECO S-Way combină tehnologia și designul pentru a oferi o experiență de condus superioară și este o dovadă a grijii pe care IVECO și Arcese le-o poartă șoferilor.

Un beneficiu important de ordin tehnologic este Connectivity Box, ce menține vehiculul conectat la specialiștii IVECO din camera de control, care îl monitorizează în orice moment, pentru o planificare eficientă a operațiunilor de întreținere și reparații și pentru prevenirea opririlor neplanificate. Iar sistemele Ecofleet, Driving Style Evaluation (DSE) și Driver Attention Support (DAS) contribuie și ele la reducerea costului total de proprietate.

Noile vehicule NP IVECO S-Way sunt primele în culorile noi ale Arcese, restilizare care subliniază identitatea mărcii și este conformă cu istoria și valorile companiei, dar este orientată totodată către viitor, deoarece compania promovează activităţi de logistică și transport din ce în ce mai durabile.

Matteo Arcese, președintele executiv al Grupului Arcese, a declarat cu ocazia livrării celor 20 de camioane că „am acordat întotdeauna o atenție specială durabilității. Reducerea emisiilor în operațiunile noastre este un obiectiv pe care îl împărtășim din ce în ce mai mult cu clienții, iar actualizarea constantă a flotei și investițiile în vehicule care utilizează combustibili alternativi sunt doar două exemple de pași pe care îi parcurgem în această direcție. Am ales IVECO deoarece credem că S-Way sunt unele dintre cele mai bune camioane alimentate cu LNG de pe piață, în ceea ce privește puterea, autonomia și fiabilitatea, ceea ce le face răspunsul ideal la cerințele serviciilor noastre de transport de tonaj greu pe distanțe lungi.

La evenimentul desfășurat la noul sediu Arcese din Basiano a participat și Thomas Hilse, președintele mărcii IVECO, un admirator declarat al clarviziunii companie de transport, „care de-a lungul anilor s-a transformat în grupul productiv, extrem de inovator, pe care îl vedem astăzi. IVECO a fost partenerul de călătorie aproape constant al Arcese, construind o relație de încredere reciprocă și colaborare, și suntem onorați să facem parte din creșterea durabilă a flotei sale cu un vehicul de ultimă generație.”