Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

… din care 200 sunt cutii mobile ușoare K.SWAU CL, despre care reprezentanții producătorului declară că sunt cele mai ușoare de pe piață, permițând o sarcină utilă mai mare, deci reducerea numărului de curse și implicit a emisiilor poluante, și 80 sunt șasiuri ușoare de containere K.SHG L.

Ambrogio Intermodal s-a înființat în 1969 și este specializat în transport combinat, oferind pe piața europeană servicii logistice personalizate. În lumina celei mai recente decizii de investiție, Livio Ambrogio, președintele Grupului, și Çetin Nuhoğlu, președintele Kässbohrer, au amintit că parteneriatul dintre cele două companii durează de aproape 30 de ani, numai în ultimii trei ani fiind cumpărate peste 500 de semiremorci Kässbohrer, care permit respectarea cerințelor tot mai înalte ale clienților din transport intermodal și creșterea flexibilității serviciilor.

Çetin Nuhoğlu se mândrește cu faptul că firma pe ce o conduce oferă cea mai largă gamă de produse de pe piață și cea mai largă gamă de inovații și promite că va continua să investească în cercetare și dezvoltare, astfel încât să reducă și mai mult greutatea proprie a vehiculelor, dar fără a compromite siguranța, performanța și durata de viață.

Printre produsele inovatoare Kässbohrer se număr și cele două modele achiziționate de Ambrogio Intermodal. K.SWAU CL are capacitate de 34 de europaleți, permite scăderea costurilor de operare, are design robust și este oferită cu 24 de ranforsări din oțel inoxidabil integrate în prelată, care fac să nu mai fie necesare protecțiile laterale și permit și încărcarea/descărcarea mai rapide și mai ușoare. Iar K.SHG L poate transporta și containere, și cutii mobile și are un design inovator care face ca încărcarea containerelor să se facă ușor, cu doar patru dispozitive de blocare.