Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 250 de specialiști ai industriei de expediții și logistică au participat anul acesta la Gala Tranzit 2023, care a avut loc la București, ieri, pe 23 martie.

Cele 5 paneluri pe facilități la achiziția de autocamioane electrice, raportarea pe sustenabilitate – obligatorie pentru firmele cu peste 250 de angajați din 2025 (pe activitatea din 2024, însă) – evoluția volumelor și prețurilor pe piața de transport rutier, maritim și feroviar în 2022/2023, provocările pieței de curierat ți RO eTransport – au fost completate de un Studiu de Caz prezentat de Alexandru Păun, managerul primei companii de transport din România care operează nu unul, ci trei camioane elecrice.

În paralel, participanții au putut vedea prima expoziție de autovehicule electrice din România: un Renault Kangoo ZE, Renault Master ZE, Ford eTransit, Volvo Trucks FH Electric, Mercedes-Benz eActros și două camioane Scania BEV. Expoziția a fost completată de un Iveco Daily Air Pro, un Iveco S-Way și un autoșasiu Ford Trucks pregătit special pentru activități de curierat și distribuție.

Oferta de autovehicule a fost completată de furnizori de stații profesionale de spălat camioane (Iwash Eurocleaner și Kaercher), burse de transport (TimoCom și Trans.eu), sisteme de fleet management (EuroWag WebEye) și carduri de combustibil (AS24).

Evenimentul s-a încheiat cu o ceremonie de premiere a celor mai eficienți operatori de curierat, distribuție, logistică și expediții și un concert semnat Anna Lesko.

Mulțumim sponsorilor și participanților care au rezistat acestui eveniment maraton!

Service-ul Volanul, situat pe Strada Siriei, nr 19A, Arad, face acum parte din rețeaua Scania România.

Acoperind o suprafaţă de peste 2.500 m2, capacitatea service-ului este de 8 camioane simultan și 2 ansambluri cap tractor plus semiremorcă. Echipa este formată din 11 angajați, din care 7 mecanici, un manager de service, un consilier de servicii, un maistru și un consilier de piese de schimb.

În centrul de la Arad se repară camioane, autobuze și autocare Scania, dar, la cererea clientului, se pot face intervenții la semiremorci sau chiar la alte mărci de camioane. Gama de servicii oferite în cadrul service-ului Scania Arad includ mentenanță si reparații, iar serviciile anexe – ITP, tahograf, direcție – sunt operate de către parteneri auxiliari.

Volanul Arad reprezintă un punct de vânzare important de camioane noi și rulate în rețeaua Scania România, cu o vechime de peste 10 ani. Preluarea operațiunilor de service este foarte benefică, mai ales din perspectiva unui număr mare de clienți din zona de nord-vest, prentru care Scania România doreşte maximizarea calităţii serviciilor, comunicarea și menținerea unei relații strânse cu aceştia.