Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Service-ul Volanul, situat pe Strada Siriei, nr 19A, Arad, face acum parte din rețeaua Scania România.

Acoperind o suprafaţă de peste 2.500 m2, capacitatea service-ului este de 8 camioane simultan și 2 ansambluri cap tractor plus semiremorcă. Echipa este formată din 11 angajați, din care 7 mecanici, un manager de service, un consilier de servicii, un maistru și un consilier de piese de schimb.

În centrul de la Arad se repară camioane, autobuze și autocare Scania, dar, la cererea clientului, se pot face intervenții la semiremorci sau chiar la alte mărci de camioane. Gama de servicii oferite în cadrul service-ului Scania Arad includ mentenanță si reparații, iar serviciile anexe – ITP, tahograf, direcție – sunt operate de către parteneri auxiliari.

Volanul Arad reprezintă un punct de vânzare important de camioane noi și rulate în rețeaua Scania România, cu o vechime de peste 10 ani. Preluarea operațiunilor de service este foarte benefică, mai ales din perspectiva unui număr mare de clienți din zona de nord-vest, prentru care Scania România doreşte maximizarea calităţii serviciilor, comunicarea și menținerea unei relații strânse cu aceştia.