Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Scania propune un nou grup propulsor V8, care oferă manevrabilitate, performanță și disponibilitate superioare, deoarece combină o gamă actualizată de motoare și noua cutie de viteze proprie Opticruise, ce permit economii de până la 6%. În plus, reprezentanții companiei se mândresc și cu sunetul „legendar“ al motorului, ce dezvăluie putere și robustețe mai mari decât până acum, și cu aspectul exterior și interior, fiecare detaliu referitor la scaun, spațiul de locuit și spațiul de depozitare fiind perfecționat. Opțional sunt disponibile scaune de piele neagră încrețită, cu un simbol V8 în relief și cusături de culoare roșie, și volan negru, din piele, cu cusătură roșie. Iar colecția de tapițerie V8 combină calitatea cu designul îndrăzneț.

Motorul Scania V8 este disponibil cu 530, 590, 660 sau 770 CP (acesta din urmă fiind cel mai puternic motor de camion produs în scopuri comerciale) și este ideal pentru operațiuni ce necesită putere și performanță, dar și eficiență, iar în versiunea sa actualizată Euro 6 este omologat să funcționeze pe combustibili regenerabili.

Noua cutie de viteze Opticruise de la Scania, disponibilă pentru toate motoarele camioanelor V8 de până la 660 CP, oferă o schimbare rapidă a treptelor și consum de combustibil și confort îmbunătățite, fiind concepută atât pentru manevrabilitate, cât și pentru sustenabilitate. Intervalul extins al rapoartelor de transmisie și pierderile interne reduse oferă economii de combustibil potențiale de până la 1%, iar disponibilitate este și ea mai ridicată, cu un interval de schimbare a uleiului de până la un milion de kilometri.